DCF77  SIGNAALINVAHVISTIN

(on ferriittiantenni) 

ERITTÄIN VAATIVIIN TILOIHIN ESIM. BETONISTA VALMISTETTUIHIN KELLAREIHIN -JOSSA DCF77 SIGNAALI EI MUUTEN TOIMISI.  EI TARVITA JOHTIMIA, KYTKENTÖJÄ EIKÄ PARISTOJA. VIERESSÄ OLEVA KELLO OTTAA SIGNAALIN TUOMAN VIRALLISEN AJAN KÄYTTÖÖN.
KOKEIDEN MUKAAN ANTENNI VOIDAAN SIJOITTAA MYÖS ENIINTÄÄN NOIN 40CM PÄÄHÄN KELLOSTA JOKA ON VAATIVISSA OLOSUHTEISSA. PARHAITEN ANTENNIN OMINAISUUDET TULEE ESILLE SILLOIN KUN SEN TOINEN PÄÄ OSOITTAA KUTAKUINKIN  LUOTEESEEN JA TOINEN KAAKKOON.
HAASTAVISSA OLOSUHTEISSA -ENNEN ANTENNIN HANKINTAA KANNATTA KOKEILLA MYÖS KELLON ASETTAMISTA SEINÄLLE SAMOIN (LUODE-KAAKKO).
 -TOSIN ANTENNI ITSESSÄÄN ON JO AIKA MIELENKIINTOINEN JUTTU JA HERÄTTÄÄ MONIA AJATUKSIA.
TILATTAVISSA TEHTAALTA  JA TOIMITUSAIKA ON TÄLLÄ HETKELLÄ 4-5 VIIKKOA

 Testaus osoittaa sen kuinka tämän Citizenin signaalinvahvistimen avulla signaali löytää kelloon - betonirakennuksen ikkunattomassa ja aukottomassa kellarissa. Vahvistin toimii kaikissa DCF77 pitkäaaltoasemaa hyödyntävissä radiokontrolloiduissa kelloissa.

Myös tämän vahvistimen avulla - kelloa käynnistäessä - ajan päivittyminen kelloon saattaa kestää yli yön. Signaali on vahvin yöllä. Muuten sen toiminta on vakio.

 Vahvisti voidaan asettaa kellon taakse - kellon ollessa seinällä.

 MYYDÄÄN  VAIN KELLON  OSTAJALLE