VARO HUIJAREITA

KANNATTAA TUTUSTUA JAKEN ANTAMIIN OHJEISIIN

  PALAAN  TÄSSÄ (YLENMÄSSÄ) VANHENPAAN TAPAUKSEEN. PELÄTTÄVÄSTI YHDEN SAMAN TEKIJÄN AIKAISEMMIN KÄYTTÄMÄ URL-OSOITE -  GOOGLEN HAKUNÄKYMÄSTÄ

TÄSSÄ SELVENNETTY PUNAISELLA VÄRILLÄ KOSKA GOOGLE  EI NÄYTÄ HAKUUTULOKSISSA  KOKO SIVUN OSOITETTA KAAPPAAMISTA VARTEN.

 ONKO NÄIN MISSÄÄN TAPANA ?  -EIKÖ OLE  AIKA VAPAASTI NIMENNYT SIVUNSA ?- ONKO TEKIJÄLLÄ ENEMMÄN OMIA  PETTYMYKSIÄ TÄÄLLÄ OLEVISTA NAISISTA ? ONKO HÄN KOVIN PALJON TOISENLAINEN KUN HEIDÄN ISÄNSÄ JA VELJENSÄ ?

ONKO HÄN TUMMENPI TAI VAALEAMPI KUN TÄÄLLÄ TAVALLISESTI ASUVAT IHMISET ?  KUINKA PALJON HÄN OLISI TUMMENPI ?

  TÄLTÄ VERKKOSIVULTA (SIGNAALIKELLO.INFO) ON LUVATTA KOPIOITU KELLOJEN KUVIA ALLA OLEVIEN VERKKOSIVUJEN MAINOKSIKSI.


NYT- UUSI VAARALLISIA VERKKOSIVUJA

  YLENMÄSSÄ -JOITAKIN SAMAN TEKIJÄN -SUOMEN KIELELLÄ PERUSTETTUJA URL-OSOITTEITA JOTKA ON TÄSSÄ SELVENNETTY PUNAISELLA. NÄIN SEN TAKIA KOSKA VAIVATTA JA TURVATONTA OSOITETTA AVAAMATTA EI KOKO OSOITTEEN NIMI NÄY GOOGLE HAUSSA- (YLLÄ). TEKIJÄLLÄ NÄYTTÄÄ OLEVAN AIVAN SIETÄMÄTTÖMÄN KEVYT TAPA VALITA URL-OSOITTEEN NIMEN -YLLÄ OLEVA /NYLON-BEAT ..../ JA MINKÄ TAKIA NÄIN VAPAASTI ?

MYYNTI-ILMOITUKSEN TEKIJÄ OSAA KÄYTTÄÄ ARABIAN KIELTÄ - MYÖS SUOMEN KIELTÄ ON TARVITTU - HYVIN TOIMIVIEN URL- OSOITTEIDEN PERUSTAMISEEN - GOOGLE EI KÄÄNNÄ URL- OSOITTEITA ERI KIELILLE. TEKIJÄLLÄ NÄYTTÄÄ OLEVAN TÄHÄN PÄÄSIVUUN LIITETTY YHTEENSÄ 29 SIVUA JOIDEN KAIKKI URL-OSOITTEET ON PERUSTETTU SUOMEN KIELELLÄ. 

   VOISIKO JO NYT TEHDÄ EHDOTUKSEN SIITÄ MINKÄLAINEN TEKIJÄ ON - NÄMÄ SIVUSTOT OVAT PELÄTTÄVÄSI VAARALLISIA.

  KERROTAAN YLEISESTI KUINKA NETTIHUIJAUS ON MAAILMANLAAJUINEN BISNES. HUIJARI ON NÄMÄ SIVUT PERUSTANUT SUOMEN KIELELLÄ. EUROOPAN UNIONISSA ON ASUKKAITA YLI 400 MILJOONAA JOISTA SUOMALAISIA ON 5 MILJOONAA - NOIN 1 % KAIKISTA ASUKKAISTA.
TOISAALTA- JOS KALASTAJA KALASTAA SUOMENLAHDELLA TYÖKSEEN JA HEITÄÄ VERKKONSA HELSINGIN KAUPPATORIN EDUSTALLA OLEVAAN KOLEERA-ALTAASEEN - SILLÄ EI PITÄISI ELÄÄ.

 

 KUVA ON OLLUT LISTALLA OLEVALLA  MYYNTISIVULLA   www.ncff.fi/dcf77-seinäkello (VALITETTAVASTI KUVAT ON VÄHÄN EPÄSELVIÄ) 

KONE JOKA KOPIOI KUVIA VERKOSTA EI OSAA AJATELLA MITÄ OTTAA MYYNTIIN. 


  NÄISSÄ GOOGLEN KUVAHAUN KUVISSA  VOI AUVETA TÄMÄN (ALEMMAN)  KUVAN NÄKYMÄ  

  KYSYYKÖ GOOGLEN CHROME KÄYTTÖTIETOJA NÄIN KÄYTTÄJILTÄÄN - EIKÖ GOOGLE  SAISI NIITÄ OMISTA RAPORTEISTAAN PARHAITEN - VOISIKO TÄHÄN KYSELYYN VASTAAMALLA VOITTAA HIENON ÄLYPUHELIMEN - KÄYTTÄISIKÖ CHROME KOPIOITUJA KELLON KUVIA NÄIN ?

   TÄHÄN KYSELYYN VASTAAMINEN JOHTAA PELÄTTÄVÄSTI PANKKIKORTTISI  JA YHTEYSTIETOJESI MENETTÄMISEEN HUIJAREILLE.

  JOS VAHINGOSSA OLET VASTANNUT JA ANTANUT PANKKIKORTTISI TIEDOT TÄHÄN KYSELYYN - POISTA  PANKKIKORTTISI KÄYTÖSTÄ VÄLITTÖMÄSTI  VAIKKA VERKKO- TAI  MOBIILIPANKISTASI.  VOIT MYÖS SOITTAA PANKKIISI.

YLLÄ OLEVASTA KUVAKAAPPAUKSESTA NÄKEE SEN MITEN KONEELLISTA VERKKORIKOLLISUUS ON- HUIJARIN KONE EI AJATTELE EIKÄ HUOMAA MITÄ KOPIO