VARO HUIJAREITA

  PALAAN  TÄSSÄ (YLENMÄSSÄ) VANHENPAAN TAPAUKSEEN. TÄSSÄ KOPIOIN TOISELTA  SIVULTA JA  PELÄTTÄVÄSTI SAMAN TEKIJÄN YHDEN AIKAISEMMIN KÄYTTÄMÄN URL-OSOITTEEN -  GOOGLEN HAKUNÄKYMÄSTÄ. TÄSSÄ SELVENNETTY PUNAISELLA VÄRILLÄ KOSKA GOOGLE  EI NÄYTÄ HAUSSA KOKO SIVUN NIMEÄ.

 ONKO NÄIN MISSÄÄN TAPANA ?  -EIKÖ OLE  AIKA VAPAASTI NIMENNYT SIVUNSA ?- ONKO TEKIJÄLLÄ ENEMMÄN OMIA  PETTYMYKSIÄ TÄÄLLÄ OLEVISTA NAISISTA ? ONKO HÄN KOVIN PALJON TOISENLAINEN KUN HEIDÄN ISÄNSÄ JA VELJENSÄ ?

ONKO HÄN TUMMENPI TAI VAALEAMPI KUN TÄÄLLÄ TAVALLISESTI ASUVAT IHMISET ?  KUINKA PALJON HÄN OLISI TUMMENPI ?

  TÄLTÄ VERKKOSIVULTA (SIGNAALIKELLO.INFO) ON LUVATTA KOPIOITU KELLOJEN KUVIA ALLA OLEVIEN VERKKOSIVUJEN MAINOKSIKSI.

 KUVAN KELLO ON SAATAVILLA VAIN TÄSTÄ PAIKASTA SIGNAALIKELLO.INFO - SITÄ EI OLE SAATAVILLA MISTÄÄN MUUALTA - EI NÄIDEN KUVIENKAAN VERKKOSIVUILTA 

  KERROTAAN YLEISESTI KUINKA NETTIHUIJAUS ON MAAILMANLAAJUINEN BISNES.  HUIJARI ON NÄMÄ SIVUT PERUSTANUT SUOMEN KIELELLÄ.  EUROOPAN UNIONISSA ON ASUKKAITA YLI 400 MILJOONAA JOISTA SUOMALAISIA ON 5 MILJOONAA - NOIN  1 % KAIKISTA ASUKKAISTA.
TOISAALTA- JOS KALASTAJA KALASTAA SUOMENLAHDELLA TYÖKSEEN JA HEITÄÄ VERKKONSA HELSINGIN KAUPPATORIN EDUSTALLA OLEVAAN KOLEERA-ALTAASEEN - SILLÄ EI PITÄISI ELÄÄ.


VALOKUVA  ON  YLÄPUOLELLA OLEVASTA  LISTASTA. LISTAN  KESKIVAIHEELLA - ALIMMASTA MYYNTISIVUSTA      www.ncff.fi/dcf77-seinäkello (VALITETTAVASTI KUVA ON VÄHÄN EPÄSELVÄ) 

KONE JOKA KOPIOI KUVIA VERKOSTA EI OSAA AJATELLA MITÄ OTTAA MYYNTIIN- KUVASSA ON  OIKEALLA YLHÄÄLLÄ MYYNNISSÄ DCF77 RADIOASEMA JOKA ON SAKSASSA

  NÄISSÄ GOOGLEN KUVAHAUN KUVISSA  VOI AUVETA TÄMÄN (ALEMMAN)  KUVAN NÄKYMÄ  

  KYSYYKÖ GOOGLEN CHROME KÄYTTÖTIETOJA NÄIN KÄYTTÄJILTÄÄN - EIKÖ GOOGLE  SAISI NIITÄ OMISTA RAPORTEISTAAN PARHAITEN - VOISIKO TÄHÄN KYSELYYN VASTAAMALLA VOITTAA HIENON ÄLYPUHELIMEN - KÄYTTÄISIKÖ CHROME KOPIOITUJA KELLON KUVIA NÄIN ?

   TÄHÄN KYSELYYN VASTAAMINEN JOHTAA PELÄTTÄVÄSTI PANKKIKORTTISI  JA YHTEYSTIETOJESI MENETTÄMISEEN HUIJAREILLE.

  JOS VAHINGOSSA OLET VASTANNUT JA ANTANUT PANKKIKORTTISI TIEDOT TÄHÄN KYSELYYN - POISTA  PANKKIKORTTISI KÄYTÖSTÄ VÄLITTÖMÄSTI  VAIKKA VERKKO- TAI  MOBIILIPANKISTASI.  VOIT MYÖS SOITTAA PANKKIISI.

NYT HE KÄYTTÄVÄT NÄITÄ KUVIA -OLKAA VAROVAISIA

YRITTÄVÄTKÖ TAAS HAKEA ASIAKKAAKSI TÄÄLLÄ ASUVIA ARABIANKIELISIÄ ??                         (YLÄPUOLELLA) 

YLLÄ OLEVASTA KUVAKAAPPAUKSESTA NÄKEE SEN MITEN KONEELLISTA VERKKORIKOLLISUUS ON- KONE EI AJATTELE EIKÄ HUOMAA MITÄ KOPIO