ONKO KELLON KUVIA ON KÄYTETTY     OIKEIN

  TÄLTÄ VERKKOSIVULTA (SIGNAALIKELLO.INFO) ON LUVATTA KOPIOITU KELLOJEN KUVIA ALLA OLEVIEN VERKKOSIVUJEN MAINOKSIKSI. NÄILLÄ VERKKOSIVUILLA ON  AVAUTUNUT SAMANLAINEN KIRJOITUS KUN ALEMMASSA KUVASSA.  VERKKOSIVUT ON PERUSTETTU SUOMEN KIELELLÄ.     

  EIKÖ TEKIJÄ OLE KÄYTTÄNYT ERITTÄIN TAITAVASTI SUOMEN KIELTÄ -PYSTYISIKÖ TIETOKONEESSA OLEVA KIELENKÄÄNTÄJÄ SAMAAN-  KUINKA HIENOSTI SIVISTYSSANAKIN (EKSKLUSIIVINEN) TAIPUU. 

 ALLA ON  NELJÄN KUVAN SARJA -  VERKKOSIVUSTA JOKA NÄYTTÄÄ OLEVAN MYYMÄSSÄ KELLOA - KOLMANNEN KUVAN TAPAHTUMASSA ON KUVAN ALAOSASSA KASSAN PAINIKE JONKA JÄLKEEN AUKEAISI NÄKYMÄ MAKSAMISTA VARTEN  - EIKÖ TAVALLISESTI PANKKIKORTIN TIEDOT  LIITETÄ OSTOON - EIKÖ SIINÄ OLE KOKO SETTI ?

  KUVAN KELLO ON SAATAVILLA VAIN TÄSTÄ PAIKASTA SIGNAALIKELLO.INFO       - SITÄ EI OLE SAATAVILLA MISTÄÄN MUUALTA - EI NÄIDEN KUVIENKAAN        VERKKOSIVUILTA 

  KUVASSA  ON GOOGLEN KUVAHAUSSA LÖYTYNEESTÄ - SAMAN KELLON KUVASTA KOPIOITU WWW-OSOITTEEN OSA - SAMA OSOITE ON YLLÄ OLEVISSA KUVISSA JA PELÄTTÄVÄSTI VAARALLINEN

 KOPIOITU JOITAKIN SAMAN TEKIJÄN -SUOMEN KIELELLÄ PERUSTETTUJA URL-OSOITTEITA JOTKA ON TÄSSÄ SELVENNETTY PUNAISELLA. NÄIN SEN TAKIA KOSKA VAIVATTA JA TURVATONTA OSOITETTA AVAAMATTA EI KOKO OSOITTEEN NIMI NÄY GOOGLE HAUSSA- (YLLÄ)     EIKÖ TEKIJÄLLÄ OLE AIVAN SIETÄMÄTTÖMÄN KEVYT TAPA VALITA URL-OSOITTEEN NIMEN -YLLÄ OLEVA /NYLON-BEAT ..../ JA MINKÄ TAKIA NÄIN VAPAASTI ?  -VOISIKO JO NYT TEHDÄ EHDOTUKSEN SIITÄ MINKÄLAINEN TEKIJÄ ON - NÄMÄ SIVUSTOT OVAT PELÄTTÄVÄSI VAARALLISIA.

 MYYNTI-ILMOITUKSEN TEKIJÄ OSAA KÄYTTÄÄ ARABIAN KIELTÄ  - MYÖS SUOMEN KIELTÄ ON TARVITTU - HYVIN TOIMIVIEN URL- OSOITTEIDEN PERUSTAMISEEN  - KÄÄNTÄÄKÖ GOOGLE URL- OSOITTEETKIN KÄYTTÄJÄN OMALLE KIELELLE ?  TEKIJÄLLÄ NÄYTTÄÄ OLEVAN TÄHÄN PÄÄSIVUUN LIITETTY YHTEENSÄ 29 SIVUA JOIDEN  KAIKKI URL-OSOITTEET ON  PERUSTETTU SUOMEN KIELELLÄ.       (korj.kieleen9.8.21/arabian ja persian kieli näyttävät ulkonäöltään hyvin paljon toisiltaan- samat kirjaimet)                                                            

VÄÄRÄ SIVUSTO ON TÄMÄN NÄKÖINEN KUN ON TILAAMASSA- HINTA ON HUOMATTAVASTI ALLE TARVEAINEIDEN - HEILLÄ EI OLE TÄTÄ KELLOA - SE ON VAIN TÄÄLLÄ

  TÄSSÄ 9.3.21 GOOGLEN KUVAHAUSSA LÖYDETTYJÄ KELLOJEN KUVIA- NIIDEN OIKEA OMISTAJA ON TÄMÄ PAIKKA JOKA ON  WWW.SIGNAALIKELLO.INFO

KUVISSA OLEVISSA OSOITTEISSA EI NÄITÄ KELLOJA OLE EIKÄ NIITÄ SIELTÄ VOI HANKKIA

NÄISSÄ KOPIOIDUISSA KUVISSA OLEVILLA SIVUSTOILLA  EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ NÄIDEN KELLOJEN KUVIEN KANSSA

MYÖS VASTAAVIA VERKKOSIVUJA ON LÖYTYNYT PALJON   

 EIKÖ NÄISSÄ (KAHDESSA) TEKIJÄ OLE KOPIOINUT JO HÄNEN AIKAISEMMIN VÄÄRIN  KÄYTTÄMÄNSÄ KUVAT JOTKA OLIN  KAAPANNUT NÄYTTEEKSI TÄLLE SIVULLE. TOISIN SANOEN  -SAMAT KUVAN JOTKA OLIN KAAPANNUT AIKAISEMMIN TÄHÄN NÄYTETTÄVÄKSI - TEKIJÄN JÄLJISTÄ. ONKO NYT MENOSSA JO TOINEN KIERROS ? 

ONKO HEILLÄ KÄYTÖSSÄ KONE JOKA EI OSAA NÄHDÄ KOPIOMAANSA KOHDETTA ?

KYSYYKÖ GOOGLEN CHROME KÄYTTÖTIETOJA NÄIN KÄYTTÄJILTÄÄN - EIKÖ GOOGLE SAISI NIITÄ OMISTA RAPORTEISTAAN PARHAITEN - VOISIKO TÄHÄN KYSELYYN VASTAAMALLA VOITTAA HIENON ÄLYPUHELIMEN - KÄYTTÄISIKÖ CHROME KOPIOITUJA KELLON KUVIA NÄIN. ?

NÄITÄ KELLOJA  EI OLE HEIDÄN VARASTOSSA-

EIKÄ HEILTÄ SITÄ SAA HANKITTUA